Caps als promotioneel product

Caps zijn een van de meest populaire promotionele artikelen die net als zonnebrillen voor een grote groep mensen geschikt is. Ze zijn vooral populair in de zomer, maar worden ook vaak gedragen in de andere seizoenen. Caps kunnen gemakkelijk worden bedrukt met een logo, door het gebruik van de verschillende druktechnieken. Op 123cap.nl staat er een ruim assortiment met caps op je te wachten, dus neem snel een kijkje! 

Bedrukte caps 

Onder elke mens bevindt zich een speciale persoonlijkheid en alleen al om die reden moet het individueel ontwerpen van een cap een top manier zijn om jezelf te presenteren. Wij kunnen kunnen het zo persoonlijk maken als je het wilt hebben. Je kan je cap laten bedrukken en unieke decoratieve items maken. Het is bijna met zekerheid te zeggen dat andere dit product dan niet zullen vergeten! 

Caps zijn gemakkelijk aan te trekken en worden daarom overal gebruikt. Voor sport of vrijetijdsbesteding zijn de caps net zo geschikt. Als je zelf caps wilt ontwerpen bedenk dan goed 

wat je op de cap wilt laten bedrukken.  Alleen je logo of ook een slogan en in welke kleur of kleuren wil je dan de bedrukking.

Draag je stijl de wereld in en laat je verrassen door de positieve reacties.
Je kan kiezen uit een verscheidenheid aan drukopties. Denk hierbij ook eens aan het borduren van je logo op een cap.

Wil je een losse tekst laten bedrukken? Dat kan ook.  Laat het ons weten en we maken gratis een digitaal voorbeeld voorbeeld voor je zodat je eerst kan zien hoe je pet eruit komt te zien.

Uitstekende weggeefactie

Gebruik caps als een weggeefactie voor het promoten van uw bedrijf of organisatie.

Caps worden vaak direct na het geven gebruikt en zijn hierdoor dus een perfect reclamemiddel!
Je kan de cap helemaal naar je eigen wensen laten bedrukken of laten borduren met uw eigen logo of tekst erop. Er zijn veel mogelijkheden voor het bedrukken en om het een nog leukere weggeefactie te maken. Een ding is zeker bij een evenement, vergadering of een andere gelegenheid. het valt zeker op! Kies daarom voor het laten bedrukken van je eigen caps

Zelf heb ik een keer voor een bruiloft caps laten bedrukken voor een spel op de feestavond.  Petje op, petje af.  100 witte en 100 blauwe caps met de naam van het bruidspaar en de trouwdatum.
Dit was zeer geslaagd en onlangs kwam ik 1 van deze petjes na ruim 10 jaar weer tegen in mijn kast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *