light bulb, lightbulb, light

Dé woontrend van 2021 | LED strips

Het wordt dé woontrend van 2021 genoemd: rechtlijnige LED verlichting. Met de mogelijkheid om deze verlichting op veel plekken aan te brengen is zeer geliefd bij veel mensen. Het geeft namelijk een luxe uitstraling en neemt geen grote ruimte van een lamp in beslag. Benieuwd wat rechtlijnige LED verlichting is en waar je het op toe kan passen? We leggen het graag uit.

LED strips

Rechtlijnige LED verlichting wordt gerealiseerd door LED strips. Dit zijn lange ‘snoeren’ LED verlichting die in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn. De meest gekozen kleur is vaak warm wit. Maar je kunt ook LED strips aanschaffen die je in veel kleuren kunt instellen. Dit zijn zogeheten RGB LED strips die je met een besturingssysteem kunt bedienen. Zo kun je gemakkelijk van kleur switchen. Tevens kun je ook de felheid bepalen. Bij HET LED HUIS, met het grootste assortiment LED strips van Nederland, kun je gemakkelijk LED strips aanschaffen. Met bevestigingsmaterialen en diverse accessoires heeft het alles wat je nodig bent. Laat je dus vooral eens inspireren door de mogelijkheden.

LED strip profielen

Om de LED strips te bevestigen worden er LED strip profielen gebruikt. Deze profielen dienen als drager van de LED strips. Met het diverse aanbod LED strip profielen bij HET LED HUIS kunt u de LED strips op veel plekken aanbrengen. Denk hierbij aan LED strips in de grond of in de wand. Allebei, in de vloer en wand, is ook mogelijk. Maar ook met zogeheten LED stuc profielen kun je LED strips in het stucwerk verplaatsen. Een erg populaire keuze met een luxe uitstraling. Je bent namelijk geen lamp op een kastje of aan het plafond nodig waardoor je een klinische ruimte krijgt. Zo kan de focus liggen op meubels en andere sfeeraccessoires. De verlichting dient dan voornamelijk als sfeerverlichting en versterkt de luxe sfeer. Neem dus vooral eens een kijkje op de website van HET LED HUIS waar je met de vele voorbeelden geïnspireerd kunt raken. Niks voor niks schaffen bedrijven de LED strips en LED strip profielen bij HET LED HUIS aan. Ze hebben namelijk veel ervaring, hanteren gunstige prijzen en leveren snel. Zorg dus dat je mee gaat met dé trend van 2021 en overweeg om LED strips toe te voegen in je huis of bedrijfsgebouw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *