Vind eenvoudig een uniek en Origineel cadeau

Kost het jou ook altijd zoveel moeite om een origineel en uniek cadeau te vinden voor jouw moeder, vriend(in) of andere persoon? Dan wordt het met The Wish Label gelukkig een stuk makkelijker! In deze webshop vind je luxe producten van merken van over de hele wereld.

Luxe cadeauwinkel The Wish Label

Niemand wil met een afgezaagd moederdagcadeau, verjaardagscadeau of valentijnscadeau aankomen. Maar het kan best veel moeite kosten om een origineel cadeau te vinden dat de ontvanger niet al eerder heeft gekregen of dat ook enigszins betaalbaar is.

Bij The Wish Label vind je luxe merken van over de hele wereld die je niet zomaar in een andere cadeauwinkel zult vinden. Er is een breed assortiment aan producten in de categorie stationery, verzorging, woonaccessoires, heerlijke geurkaarsen en sieraden.

Alle merken die in de webshop worden gepresenteerd bieden iets unieks aan. Zo koop je chocoladetruffels met alcohol erin, luxe verzorgingsproducten om even helemaal tot rust te komen, Unicorn & Mermaid thee of een Date Ideeën Box met 52 date ideeën voor koppels.

Jouw cadeaus als cadeaupakket verpakt

Heb je een selectie aan originele cadeaus voor haar gevonden? Dan kun je ervoor kiezen om de luxe cadeaus in te laten pakken als mooi cadeaupakket. Dat gaat als volgt in zijn werk: Je kiest eerst een cadeaudoos met een leuke print erop of een luxe magneetdoos met lint en strik. The Wish Label zorgt ervoor dat de cadeautjes inclusief opvulmateriaal mooi verpakt worden in de geselecteerde doos. Maar, een cadeaupakket is niet compleet zonder een persoonlijk kaartje met lieve boodschap.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten kaartjes en jouw eigen boodschap achterlaten die op het kaartje wordt geprint. Super makkelijk, maar deze persoonlijke touch maakt echt het verschil voor de ontvanger. Het cadeaupakket kan rechtstreeks naar de ontvanger worden gestuurd, maar ook naar je eigen adres zodat je het zelf kunt overhandigen. Het is maar net wat je zelf het fijnst vindt.

Gepersonaliseerde cadeaus met naam

Wil je 100% zeker zijn dat je met iets unieks aan komt zetten? Dan kies je voor een gepersonaliseerd cadeau van The Wish Label! Kies bijvoorbeeld voor een ketting met een of meerdere initialen. Een gepersonaliseerde toilettas met monogram erop of een luxe kerstbal met naam. In de webshop heb je veel verschillende opties en kun je een product geheel personaliseren op het gebied van kleur, lettertypes, cadeauverpakking en meer. Vaak wordt het gepersonaliseerde cadeau zelfs al binnen twee werkdagen verzonden. Dat is nog eens weinig moeite voor een persoonlijk cadeau!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *