goedkoop-online-rozen-bestellen

Goedkoop online rozen bestellen

De roos is een van de meest bestelde bloemen. Je kunt ‘m los bestellen of een heel gemengd boeket met rode rozen voor je geliefde. Vroeger ging je daarvoor naar de bloemenwinkel om de hoek. Tegenwoordig heb je ook online steeds meer mogelijkheden. 

Top-5 online aanbieders van rozen

  1. Fleurop.nl
  2. Euroflorist.nl
  3. Bloompost
  4. Greetz
  5. Regiobloemist

De voordelen van online bestellen

Online bloemen, boeketten en ook rozen bestellen heeft veel voordelen. Via het internet heb je de meest ruime keuze en profiteer je van snelle bezorging. Vaak kan dit nog dezelfde dag. Een ander voordeel van de online bloemist is dat je het heel eenvoudig kunt personaliseren. Je kunt dus heel gemakkelijk een kaartje of een ander persoonlijk cadeau toevoegen aan jouw bestelling.

  • Ruime keuze in rozen, in alle kleuren beschikbaar
  • Eenvoudig grote boeketten met rozen laten bezorgen door heel Nederland
  • Een kaartje of persoonlijke boodschap toevoegen
  • Relatief lage prijzen en dikwijls interessante aanbiedingen

Wat meer informatie over de roos

De botanische naam van de roos is Rosa en al lange tijd is deze bloem het symbool voor liefde en passie. Rozen zijn afkomstig uit China en worden nu geteeld van Amerika tot Afrika van Oost-Europa tot het Verre Oosten. Vandaag de dag zijn er meer dan 30.000 soorten rozen en ze hebben de meest gecompliceerde stamboom van alle bekende bloemsoorten.

Rozen werden veel geteeld in het Midden-Oosten tijdens de Romeinse tijd, waar ze werden gebruikt in levensmiddelen, als confetti bij vieringen, voor medicinale doeleinden en als een bron van parfum.In de 19 e eeuw werden oude, geurende rozen gebruikt om gelei te maken. De rode roos is het symbool van Engeland en wordt gedragen op St George’s Day. Het is ook het symbool van de liefde en is enorm populair op Valentijnsdag.Rozen zijn er in alle maten en er zijn verschillende soorten, afkomstig van verschillende locaties. Rozen hebben geweldige geuren, verrassende schoonheid en sommige soorten hebben een sterke groei, waardoor ze tegen een boom op kunnen groeien. Voor extra geurende rozen, zoek naar ‘Sterling Star’ (lila), ‘Jacaranda’ (blauw-roze), ‘Osiana’ (perzik-crème), ‘Sterling Silver’ (lila) en ‘Extase’ (diep rood). Onze meest populaire rozen zijn de witte lawine rozen, rode grand prix rozen, roze aqua rozen en gele Illios rozen.Een tip voor verzorging: slappe rozen kunnen nieuw leven worden ingeblazen door ze tot hun nek in lauw water in een koele ruimte te zetten. Verniel de stengels niet, omdat ze daardoor minder effectief water op kunnen nemen. Verwijder de doornen niet tenzij u de bloem met de hand vast wilt houden, omdat dit kan leiden tot wonden waar bacteriën kunnen binnendringen. Ze hebben een houdbaarheid van ongeveer een week, goede verzorging kan voor een langere houdbaarheid zorgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *