geurblokjes

De kracht van Marokkaanse amber geurblokjes

Ken jij ze al, die overheerlijk ruikende geurblokjes, met de hand gemaakt in Marokko? Heb jij ook het gevoel dat je huis niet altijd lekker ruikt? Dat kan natuurlijk wel eens voorkomen, bijvoorbeeld doordat je net hebt gekookt of je hond niet helemaal fris ruikt. Wist jij dat je relatief eenvoudig die nare geuren uit je huis kunt verwijderen? De trend van dit moment zijn de heerlijk ruikende amberblokjes. Amberblokjes zijn Marokkaanse geurblokjes gemaakt van amber. Deze geurblokjes kun je eenvoudig op een bordje of schaaltje op iedere gewenste plek in je woon- of slaapkamer neerzetten. Deze geur wordt dan door het geurblokje eenvoudig door de hele ruimte verspreid.

Hoe worden amberblokjes gemaakt?

Amberblokjes, heerlijk voor een fris ruikend huis! Maar hoe worden deze Marokkaanse amber geurblokjes eigenlijk gemaakt? Helaas kunnen we je ze digitaal niet laten ruiken (wellicht in de toekomst) anders hadden we dit zeker gedaan! Deze geurblokjes worden gemaakt van een natuurlijk materiaal genaamd barnsteenhars. Dit in combinatie met verschillende essentiële oliën. Wist jij dat amberblokjes op een volledige ambachtelijke manier worden gemaakt in Marokko?

Hoe lang gaat een geurblokje van amber mee?

Een amber geurblokje gaat erg lang mee! Het voordeel is namelijk, dat jij de geur steeds weer kunt activeren. Hoe je dit kunt doen, dat leggen we je hieronder verder uit. Het kan natuurlijk voorkomen dat naarmate de tijd verstrijkt de kracht van je geurblokje wat afneemt. Door een laagje van je amberblokje af te schrapen, creëer jij die heerlijke sterke geur die je vanaf het begin van je amberblokje gewend bent. Wist jij dat je dit schaafsel ook eenvoudig kunt gebruiken ter verfrissing van je stofzuiger? Zuig het schraapsel op en ook je stofzuiger ruikt (weer) heerlijk.

Het perfecte kado

Een amber geurblokje is niet alleen ontzettend leuk om zelf te gebruiken, maar ook het perfecte cadeau voor de feestdagen. Door de ontspannende en kalmerende werking worden deze blokjes ook vaak toegepast bij bijvoorbeeld aromatherapie of meditatie. Wil jij iemand verassen? Geef dan zo’n heerlijk geurend blokje kado! Ze worden prachtige in een organza zakje verpakt en zijn ongeveer 4,5 x 4 x 2 cm groot. Perfect om te geven, maar nog leuker om te krijgen! Shop nu jou Marokkaanse geurblokjes voor een actieprijs van maar 5,95 per blokje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *