taartenwinkel

Taartenwinkel: voor de lekkerste taarten (om zelf te bakken)

Wil je trakteren? Of iemand feliciteren of je waardering uitspreken? Vier het met een lekker stuk taart. Bak deze taart zelf of kies een prachtige verse taart rechtstreeks bij je favoriete taartenwinkel. Hier kun je zelfs kiezen om er een persoonlijke print op te laten zetten. Die prints zijn eetbaar dus win-win! In dit artikel bespreken we je alle mogelijkheden om iets te vieren met een taart, al dan niet zelf gebakken.

Bak- en taartenwinkel

Maar ook als je niet perse iets hebt te vieren is een stukje taart natuurlijk altijd welkom. En zeker als je zelf van bakken houdt kun je je hart ophalen bij menig taartenwinkel. Zij hebben ook tal van bakproducten voor je in huis. Denk aan bakspullen, fondant, eetbare prints en bakvormen. Maar ook speciale cakemixen. Allemaal om zelf lekker een verse taart op tafel te zetten. Of misschien wil je eerst inderdaad een cake proberen voor je je waagt aan een taart. Zo’n taartenwinkel heeft alles voor jou in huis.

Voordelen van een taartenwinkel

  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Altijd vers en de beste kwaliteit
  • Thuis bij jou bezorgd
  • Een persoonlijke print met je eigen foto of logo en/of teksten

Taart met persoonlijke print

Zoals we eerder zeiden: een taartenwinkel kan je taart ook een persoonlijke eetbare print toevoegen aan je taart of cake. Voor als je extra wilt uitpakken met je traktatie. Deze print kun je zelf aandragen of kies er een uit de vele voorbeelden die de winkel voor je heeft liggen. Voor de kinderen is bijvoorbeeld een print van Woezel en Pip wel zo leuk. Natuurlijk is eigen ontworpen wel zo persoonlijk. Bijvoorbeeld een foto. Of ga voor een leuke tekst wat past bij de gelegenheid. Er is zoveel mogelijk! De prints zijn gemaakt uit ouwel (dik) en/of frosting eetbaar papier.

Zelf bakken?

Houdt je van bakken? Ga dan zelf aan de slag met je creatie. Heb je niet alle spullen nog in huis? De taartenwinkel heeft verschillende zogeheten gereedschappen om het bakken jou nog makkelijker te maken. Denk aan een cake smoother. Of kies een paar leuke figuurtjes voor op de taart. Zo maak je je cake of taart of andere creatie nog unieker en spectaculairder dan dat het al was. En ondertussen doe je weer nieuwe ideeën op voor je volgende bakproject. Ook als je niet zoveel tijd hebt om in de keuken te staan. Je kunt je taart natuurlijk zo uitgebreid mogelijk maken.

Laat je taart of cake inpakken bij de taartenwinkel

Toegegeven: een taart of cake an sich is al een presentatie. Maar als je nou de taart of cake ergens heen moet vervoeren – dan moet er wel wat omheen. En dat wil je wel dat de doos bijvoorbeeld ook een mooie en passende stijl heeft. Daarom kun je bij de taartenwinkel meteen ook terecht voor onder meer cakeboards en taartkarton als onderlegger voor je gebak. Kies dan ook meteen een feestelijke verpakking. Til de deksel van de doos omhoog en zie je gasten stralen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *